Sicoma

Sicoma är en av marknadens största grossister av naturfibermattor.
Hos Sicoma får du inte bara 30 års erfarenheter och kunskaper – du får också en unik kvalitetskänsla. Och en service som sträcker sig hela vägen, från din första kontakt och till smidig leverans.

Sicoma har ett noga utvalt sortiment, handplockat från branschens bästa producenter. Vi har känsla för strömningar och nya krav. Därför är vi också snabba när det gäller trender och nya idéer – även om klassikerna alltid bildar en stabil grund.
Sicoma har lager i Lund och kan leverera de flesta kvaliteter och mängder omgående.
Här på sidan finner du Sicomas hela sortiment.Vill du ha prover eller ytterligare information så behöver du bara höra av dig. Eller om du vill ha experthjälp att välja rätt naturfibermattor för olika miljöer och ändamål.

HELTÄCKANDE MATTOR I NATURMATERIAL

Sicoma levererar mattor av naturmaterial. Naturfibermattor är vackra att se på, behagliga att gå på och passar i alla miljöer. Dessutom ger naturfibermattorna dig oändliga inredningsmöjligheter – det upptäcker du när du går vidare genom att klicka på de olika materialen i menyn till vänster.

Upptäck dessutom att naturen bjuder dig ett fantastiskt färgspektrum. Och att skillnaden mellan de olika naturmaterialen är enorm, från tuff sisal till len ull.

Med Sicoma som leverantör har du alla möjligheter att skapa de rum och de miljöer du önskar!
OBS! Färgen på produktbilderna överstämmer ej till 100% mot produktens riktiga färg, beroende på dataskärmens färgkalibrering.

RUNDA MATTOR OCH HELTÄCKNINGSMATTOR

Sicoma står för estetik och funktion

Sicoma erbjuder dig det största sortimentet av naturfibermattor – för både privata hem och offentliga miljöer. Alla våra mattor passar överallt men skilda krav i olika miljöer gör att du ändå bör sätta dig in i materialens unika egenskaper.
Här får du en snabb presentation:

Naturmaterialen sisal och kokos har långa fibrer med hård yta. De ger fantastiskt slitstarka och naturligt smutsavvisande mattor. En matta av Sisal och Kokos motverkar statisk elektricitet.

Mattor av ren, ny ull är slitstarka och har vacker lyster. Ullfibern är mjuk och behaglig att gå på och ger ett ombonat intryck.

Mattor av pappersfiber har vaxad yta. Pappmattor är lika slitstarka och smutsavvisande som mattor av sisal och kokos.

Sjögräsmattor har egenskaper som gör dem lämpliga för utemiljöer.